Kurser

 • Ponnypäron

  1 Lektioner

  Ja finns det vovvepäron – så måste det ju också finnas ponnypäron! Här samlar vi lektioner som riktar sig till nyfikna, oroliga eller frustrerade ponnyägare! Och självklart – kurserna passar lika bra för (stor)hästägare;-) Första kursen ut handlar om hur hur man på ett säkert sätt leder sin ponny – eller häst!

 • Draghundsskola - Nordisk stil

  7 Lektioner

  På uppdrag av Svenska Draghundsportförbundet har den här kursen tagits fram, där du lär dig vilken utrustning som krävs för hund och skidåkare, och hur du skejtar på ett effektivt sätt. Du träffar också flera rutinerade draghundsförare som berättar hur just de lyckats lära sin hund att älska draghundssport!

 • Sitta vackert, snurra runt, och "sova sött"

  4 Lektioner

  Webbkurs för hundägare; Sitta vackert, snurra runt och sova sött

  De här små trixen, eller cirkuskonsterna – de är perfekta att träna inomhus och riktigt bra som koncentrations- och samarbetsövningar mellan dig och hunden! Du får lära dig hur man lär sin hund att snurra runt, sitta vackert och att sova sött. Lär du hunden allt det kommer ni få många stilpoäng vartän ni visar […]

 • Inkallning och koppelträning

  2 Lektioner

  Webbkurser för hundägare; Inkallning och koppelträning

  I den här kursen lär du hunden att komma till dig när du ropar på den – det som kallas inkallning! Du får också träningstips på hur du lär hunden att gå fint i kopplet. De här två lektionerna hör till de mest efterfrågade. Alla hundägare vill att deras hund ska komma när de ropar […]

 • Kloklippning, tandborstning och hantering

  3 Lektioner

  Webbkurs för hundägare - Klippa klor, borsta tänder och hantering

  Här får du lära dig hur du lär din hund att acceptera att bli hanterad. Det har du nytta av när du vill att hunden ska vara lugn i din närhet, när du ska klippa klor eller borsta tänderna på din hund.

 • Klick- och kontaktträning

  3 Lektioner

  Webbkurs för hundägare: Klick- och kontaktträning

  Här får du lära dig att använda klickern som belöningssignal. Kontaktövningar ingår också i den här kursen; Att hunden liksom frågar dig om lov: ”Får jag ta en godbit?”,”Får jag leka med den här?” Ja – du förstår nog – kontaktövningar är viktiga för att få ett långt och lyckligt hundägarliv!